Az Wismec Reuleaux Tinker 2 egy kompakt és nagy teljesítményű párologtató eszköz. Mesterséges krokodilbőrből és cinkötvözetből készült, nagyon szép megjelenésű, csak 90 mm magas, 53 mm széles és 28 mm vastag. Két nagy sebességű 18650 akkumulátorból áll, és a legfejlettebb Avatar chipsettel van felszerelve. A minimális kimenőteljesítmény 1W, a maximális kimenőteljesítmény pedig 200W. Ez azt jelenti, hogy igényei szerint választhat 1W és 200W között. Szabadon állíthat be.

A Wismec Reuleaux Tinker 2 oldalán található egy 0,96 hüvelykes színes kijelző, amely bármikor megjelenítheti a párásítási adatait, többek között: teljesítmény, feszültség, hőmérséklet, porlasztó blokkolása, akkumulátor töltöttsége stb. Ezen felül van egy újonnan tervezett gyújtás gomb és két beállító gomb, valamint egy USB port.

A különbség más általános vape modoktól az, hogy a Wismec Reuleaux Tinker 2 fejlett vízálló, porálló és ütésálló funkciókkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bármikor használhatja, amikor esőben jár vagy úszik.

A Wismec Reuleaux Tinker 2 olyan funkciókat is támogat, mint a 2A gyors töltés és a firmware frissítése, ami azt jelenti, hogy készüléke nem lesz elavult, függetlenül attól, hogy mikor. Ezenkívül néhány más funkcióval is rendelkezik, többek között: hőmérsékletvédelem, fordított polaritásvédelem, túláramvédelem, rövidzárlat elleni védelem, túlfújás elleni védelem, túlterhelés elleni védelem és túlfeszültség-védelem.

A Wismec Reuleaux Tinker 2-vel való együttműködés a Wismec Trough Tank. A Tnak lé kapacitása 6,5 ​​ml, ami azt jelenti, hogy nem kell gyakran hozzáadnia a levet. Ezenkívül a tartály felső feltöltési módszert alkalmaz, ami nagyon egyszerű és higiénikus. A Wismec vályúval használt wismec WT tekercs a wismec WT tekercs, amelyben a WT01 0,35 ohmos tekercs működési teljesítménye 30 és 50 watt között van; a WT02 dupla 0,2 ohmos tekercs működési teljesítménye 30 és 70 watt között van; WT03 0,15 Ohmos tekercs, üzemi teljesítménye elérheti a 90 W-ot.

A vásárlók különböző igényeinek kielégítése érdekében a Wismec Reuleaux Tinker 2 különféle színekben is kapható.

A Wismec Reuleaux Tinker 2 Kit mellett a Wismec néhány más nagyszerű termékkel is rendelkezik, például:

Wismec R80 Pod Mod Kit

Wismec R40 Pod Mod Kit

Wismec reuleaux rx gen3 dual kit