Szia srácok, használtatok Wismec R80 et és Wismec R40 et?

Ha még nem használta a Wismec R80 és a Wismec R40 termékeket, akkor bemutatom Önnek ezt a két terméket.

Először beszéljünk a Wismec R80-ról: alakja háromszögnek tűnik, magassága csak 116 mm, és nagyon kényelmes kézben tartani. Mivel nagyon kompakt, a zsebében hordozhatja.

A Wismec R80 egyetlen 18650-es akkumulátort használ az áramellátáshoz, a maximális teljesítmény 80 W, és az akkumulátor kivehető, ami azt jelenti, hogy bármikor kicserélheti az akkumulátort, és a töltés várakozása nélkül továbbra is használhatja. Ha problémát okoz az akkumulátor cseréje, akkor 2A gyors töltési funkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az akkumulátor rövid idő alatt teljesen feltölthető.

A Wismec R80 törzs oldalán található egy 0,96 hüvelykes színes kijelző, amely képes megjeleníteni az összes gőzadatot. Teljesítményét 1 W-ról 80 W-ra is beállíthatja a törzs oldalán található beállító gomb segítségével. Miután kiválasztotta az Önnek megfelelő kimenő teljesítményt, csak nyomja meg a kapcsoló gombot, hogy sok nagy felhőt kapjon.

Ezenkívül a Wismec R80 4 ml nagyméretű gyümölcslé-kapacitást használ, amely egész nap kielégíti az Ön igényeit. A Wismec R80-mal együtt a Wismec WV tekercs-sorozat, amely 0,3 ohmos WV-M hálós tekercset tartalmaz, 20-40 W névleges értékű. 0,8 ohmos WV01 tekercs, névleges teljesítmény 12-20W. A tekercs a plug and play telepítési módszert alkalmazza, ami nagyon kényelmes.

A fenti jellemzők mellett a Wismec R80 rendelkezik mágneses csatlakozóval, nem porlasztó riasztással, rövidzárlat elleni védelemmel, túlterhelés elleni védelemmel, túlterhelés elleni védelemmel, túláramvédelemmel, hőmérsékletvédelemmel, 10S feletti védelemmel, alacsony feszültség elleni védelemmel és egyéb funkciókkal. .

Ezután vessünk egy pillantást a Wismec R40-re, amely hasonló a Wismec R80-hoz. Először is, a Wismec R40 háromszög alakú kivitel, amelynek magassága csak 96 mm. A maximális kimenő teljesítmény 40W. A Wismec R40 e-folyadék kapacitása 3 ml. Beépített 1700mAh akkumulátorral rendelkezik. A Wismec R40 oldalán szintén található egy 0,96 hüvelykes kijelző, és a beállítógombon keresztül is beállíthatja annak teljesítményét 1 W-tól 40 W-ig. Nagyon kényelmes használni. Wismec R40 kompatibilis tekercsek: WV-M 0,3 ohmos tekercs / WV 1,20 oh tekercs / WV01 egyetlen 0,8 ohmos tekercs.

Tetszik neked ez a Wismec R80 és a Wismec R40? Gyere és vásárolj a Wismec hivatalos üzletéből: https://store.wismec.com/

További Wismec termékekért látogasson el ide:

wismec vape

Wismec Mods

Wismec Coils

Wismec Box Mods