Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

WISMEC ACTIVE az Amor NSE felülvizsgálatával

Az WISMEC ACTIVE with Amor NSE a wismec legnépszerűbb belépő szintű készlet. Szándékosan innovatív kialakítású, vagyis a Bluetooth hangszóró. Más szóval, ez nem csak egy elektronikus cigaretta, hanem egy kicsi Bluetooth hangszóró is. Mivel beépített 2100mAh akkumulátorral rendelkezik, sokáig bírja, akár dohányzik, akár zenét játszik.

A WISMEC ACTIVE viszonylag kicsi, mérete: 9,5cmx5,5cmx2,6cm, a hanggal együtt zsebben hordozható. Több kimeneti módszerrel rendelkezik, beleértve: VW / Bypass / TC-Ni / TC-Ti / TC-SS / TCR módot. Ezenkívül több színe van: kék, piros, zöld és lila. Minden szín gyönyörű.

A WISMEC ACTIVE-nál használt wismec Amor NSE PETG anyagot használ, amely gazdaságos és használható. 3 ml nedvtartalma van, amely kielégíti a legtöbb felhasználó igényeit. Vele együtt használják: WS-M 0,27ohm fej és WS04 MTL 1,3ohm fej, amelyek erős ízt és sűrű felhőket biztosíthatnak. A wismec Amor NSE visszahúzható felső feltöltést alkalmaz, amelyet nagyon kényelmes tölteni e-folyadékkal, és nagyon alkalmas kezdőknek.

Tetszik aWISMEC ACTIVE with Amor NSE? Ha más wismec termékeket kedvel, látogasson el ide:

wismec active box mod
Wismec Mechanical Kit
Wismec Squonk Kit

0 Tovább

Wismec Preva Kit áttekintés

Az Wismec Preva Kit egy Starter Kit es, amelyet Wismec indított. A Preva Kit nagyon szépnek tűnik, és nagyon kompakt, zsebünkben hordhatjuk.

A Preva Kit beépített 1050mAh akkumulátorral rendelkezik, és támogatja az 5V, 2A gyors töltést. Ez azt jelenti, hogy nem kell sokáig várni, csupán néhány perc alatt teljesen feltöltheti az akkumulátort.

A Preva Kit karosszéria oldalán található egy LED teljesítményjelző. Az akkumulátor töltöttségét az áramjelző színe alapján ítélhetjük meg. Például a piros azt jelenti, hogy az energia kevesebb, mint 30%, a kék pedig azt, hogy az energia nagyobb, mint 30%.

A különböző ügyfelek igényeinek kielégítése érdekében a Preva Kit három kimeneti módot kínál: magas, közepes és alacsony. A kimeneti mód váltásához csak háromszor kell megnyomnia a gombot.

A Preva pod kapacitása 3 ml e-folyadék, ami azt jelenti, hogy nem kell gyakran feltölteni az e-folyadékot.

Ezen túlmenően a Preva Kit rendelkezik gyermekvédelmi kialakítással, szivárgásgátló kialakítással stb. Is, amelyek a legjobb Vaping élményt nyújthatják a felhasználóknak.

Találd ki, hogy neked is tetszik:
Wismec Vape TC Kits
Wismec Vape Accessory

 

0 Tovább

Wismec r40 vélemények

Az Wismec r40 a wismec r80 kisebb verziója. Nagyon kicsi és zsebben hordható.
Beépített 18650 akkumulátorral rendelkezik, amelynek akkumulátor kapacitása 1700mAh, amely kielégíti a napi igényeket.
A Wismec r40 változó teljesítményű módot használ, maximális teljesítménye 40 W, ami azt jelenti, hogy az igényeket szabadon állíthatja.
Bár nagyon kicsi, 0,96 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. A kijelzőn keresztül jól láthatja a vape adatokat, beleértve az akkumulátor, az áram és így tovább.
A wismec r40 e-folyadék kapacitása 3ML. Az átlagos felhasználó számára 3 ml e-liquid kapacitás elegendő 2 napig történő felhasználásra. Ezenkívül nagyon könnyű hozzáadni az e-folyadékot, ami azt jelenti, hogy bármikor gyorsan feltöltheti az e-folyadékot.
Ezen kívül párosul a legújabb Wismec Atomizer Tank vel, amelynek remek íze van. A legnagyobb megelégedettséget hozhatja el.

Ha tetszik a wismec r40, wismec shop ban vásárolhatja meg. További wismec e-cig:
WISMEC Cylin RTA Atomizer


 

0 Tovább
1234
»

wismecvape

blogavatar

wismec vape: https://store.wismec.com/

Utolsó kommentek