Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Wismec egyik legnépszerűbb terméke, tapasztalta már?

A Wismec számos terméke közül az Wismec Active és a Wismec Reuleaux RX GEN3 az egyik legnépszerűbb termék.

A felhasználók nagyon szeretik a Wismec Active szoftvert innovatív Bluetooth hangszórójának kialakításával, valamint víz- és ütésálló funkcióival. A felhasználók pedig a Wismec Reuleaux RX GEN3-t erőteljes teljesítményükért nagyon szeretik.

A Wismec Reuleaux RX GEN3 3 18650 akkumulátort működtet, maximális kimenő teljesítménye legfeljebb 300 W. Érdemes megjegyezni, hogy a Wismec Reuleaux RX GEN3 három 18650 akkumulátora eltávolítható, ami azt jelenti, hogy bármikor cserélheti az elemeket anélkül, hogy megvárná a töltést. Ha nem akarja cserélni az akkumulátort, használhatja annak 2A gyors töltő portját is, amely rövid idő alatt teljesen feltölthető. A teljesen feltöltött Wismec Reuleaux RX GEN3 több napig is eltarthat. Bár a Wismec Reuleaux RX GEN3 képes 300 W kimeneti teljesítmény biztosítására, nagyon kompakt és ergonomikus, és nagyon kényelmes kézben tartani.

A Wismec Reuleaux RX GEN3 rendelkezik 1,3 hüvelykes nagyságú kijelzővel is, amely az összes szükséges adatot megjeleníti. A Wismec Reuleaux RX GEN3-mal együtt a Wismec GNOME tartályt együtt adják el, a tartály 2 ml-es és 4 ml-es verzióval rendelkezik. A 2ML jobban megfelel az európai felhasználóknak, míg a 4 ml hosszabb ideig tarthat. Ezenkívül a Wismec WM Coil sorozat kiváló ízt adhat a felhasználóknak.

További információ a Wismec Reuleaux RX GEN3 termékről:

Méret: 39,3 * 48,8 * 113,7 mm
Súly: 197,7 g
E-folyadék Kapacitás: 2ml / 4ml
Menet típusa: 510 rugós csatlakozó
Cellatípus: nagysebességű 18650 cella (a kisütő áramnak 25A felett kell lennie)
Kimeneti mód: VW / TC-Ni / TC-Ti / TC-SS / TCR mód
Kimeneti teljesítmény: 1-300W
Ellenállási tartomány: 0,05-1,5ohm TC módokhoz
0,1-3,5ohm VW üzemmódban
Hőmérséklet tartomány: 100-315 ° C / 200-600 ° F (TC módok)
Maximális töltőáram: 2A
Maximális kimeneti áram: 50A
Kimeneti feszültségtartomány: 0,5-9V

Wismec GNOME Tank További információk:

Magasság: 45mm
Átmérő: 25mm
Súly: 51,8 g
E-folyadék Kapacitás: 2ml / 4ml

Ha Ön is kedveli a Wismec Reuleaux RX GEN3 300W készletet GNOME tartállyal, kérjük, tapasztalja meg:
https://store.wismec.com/reuleaux-rx-gen3-gnome-kit.html

A Wismec Active és a Wismec Reuleaux RX GEN3 mellett a következő termékek is nagyon népszerűek:

Wismec REULEAUX TINKER2

wismec reuleaux rx gen3 dual

Wismec R80 Pod Mod Kit 80W

 

0 Tovább

Eladó a Wismec Reuleaux Tinker 2 Kit

Az Wismec Reuleaux Tinker 2 egy kompakt és nagy teljesítményű párologtató eszköz. Mesterséges krokodilbőrből és cinkötvözetből készült, nagyon szép megjelenésű, csak 90 mm magas, 53 mm széles és 28 mm vastag. Két nagy sebességű 18650 akkumulátorból áll, és a legfejlettebb Avatar chipsettel van felszerelve. A minimális kimenőteljesítmény 1W, a maximális kimenőteljesítmény pedig 200W. Ez azt jelenti, hogy igényei szerint választhat 1W és 200W között. Szabadon állíthat be.

A Wismec Reuleaux Tinker 2 oldalán található egy 0,96 hüvelykes színes kijelző, amely bármikor megjelenítheti a párásítási adatait, többek között: teljesítmény, feszültség, hőmérséklet, porlasztó blokkolása, akkumulátor töltöttsége stb. Ezen felül van egy újonnan tervezett gyújtás gomb és két beállító gomb, valamint egy USB port.

A különbség más általános vape modoktól az, hogy a Wismec Reuleaux Tinker 2 fejlett vízálló, porálló és ütésálló funkciókkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bármikor használhatja, amikor esőben jár vagy úszik.

A Wismec Reuleaux Tinker 2 olyan funkciókat is támogat, mint a 2A gyors töltés és a firmware frissítése, ami azt jelenti, hogy készüléke nem lesz elavult, függetlenül attól, hogy mikor. Ezenkívül néhány más funkcióval is rendelkezik, többek között: hőmérsékletvédelem, fordított polaritásvédelem, túláramvédelem, rövidzárlat elleni védelem, túlfújás elleni védelem, túlterhelés elleni védelem és túlfeszültség-védelem.

A Wismec Reuleaux Tinker 2-vel való együttműködés a Wismec Trough Tank. A Tnak lé kapacitása 6,5 ​​ml, ami azt jelenti, hogy nem kell gyakran hozzáadnia a levet. Ezenkívül a tartály felső feltöltési módszert alkalmaz, ami nagyon egyszerű és higiénikus. A Wismec vályúval használt wismec WT tekercs a wismec WT tekercs, amelyben a WT01 0,35 ohmos tekercs működési teljesítménye 30 és 50 watt között van; a WT02 dupla 0,2 ohmos tekercs működési teljesítménye 30 és 70 watt között van; WT03 0,15 Ohmos tekercs, üzemi teljesítménye elérheti a 90 W-ot.

A vásárlók különböző igényeinek kielégítése érdekében a Wismec Reuleaux Tinker 2 különféle színekben is kapható.

A Wismec Reuleaux Tinker 2 Kit mellett a Wismec néhány más nagyszerű termékkel is rendelkezik, például:

Wismec R80 Pod Mod Kit

Wismec R40 Pod Mod Kit

Wismec reuleaux rx gen3 dual kit

0 Tovább

Használta a Wismec R80 és a Wismec R40 készülékeket?

Szia srácok, használtatok Wismec R80 et és Wismec R40 et?

Ha még nem használta a Wismec R80 és a Wismec R40 termékeket, akkor bemutatom Önnek ezt a két terméket.

Először beszéljünk a Wismec R80-ról: alakja háromszögnek tűnik, magassága csak 116 mm, és nagyon kényelmes kézben tartani. Mivel nagyon kompakt, a zsebében hordozhatja.

A Wismec R80 egyetlen 18650-es akkumulátort használ az áramellátáshoz, a maximális teljesítmény 80 W, és az akkumulátor kivehető, ami azt jelenti, hogy bármikor kicserélheti az akkumulátort, és a töltés várakozása nélkül továbbra is használhatja. Ha problémát okoz az akkumulátor cseréje, akkor 2A gyors töltési funkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az akkumulátor rövid idő alatt teljesen feltölthető.

A Wismec R80 törzs oldalán található egy 0,96 hüvelykes színes kijelző, amely képes megjeleníteni az összes gőzadatot. Teljesítményét 1 W-ról 80 W-ra is beállíthatja a törzs oldalán található beállító gomb segítségével. Miután kiválasztotta az Önnek megfelelő kimenő teljesítményt, csak nyomja meg a kapcsoló gombot, hogy sok nagy felhőt kapjon.

Ezenkívül a Wismec R80 4 ml nagyméretű gyümölcslé-kapacitást használ, amely egész nap kielégíti az Ön igényeit. A Wismec R80-mal együtt a Wismec WV tekercs-sorozat, amely 0,3 ohmos WV-M hálós tekercset tartalmaz, 20-40 W névleges értékű. 0,8 ohmos WV01 tekercs, névleges teljesítmény 12-20W. A tekercs a plug and play telepítési módszert alkalmazza, ami nagyon kényelmes.

A fenti jellemzők mellett a Wismec R80 rendelkezik mágneses csatlakozóval, nem porlasztó riasztással, rövidzárlat elleni védelemmel, túlterhelés elleni védelemmel, túlterhelés elleni védelemmel, túláramvédelemmel, hőmérsékletvédelemmel, 10S feletti védelemmel, alacsony feszültség elleni védelemmel és egyéb funkciókkal. .

Ezután vessünk egy pillantást a Wismec R40-re, amely hasonló a Wismec R80-hoz. Először is, a Wismec R40 háromszög alakú kivitel, amelynek magassága csak 96 mm. A maximális kimenő teljesítmény 40W. A Wismec R40 e-folyadék kapacitása 3 ml. Beépített 1700mAh akkumulátorral rendelkezik. A Wismec R40 oldalán szintén található egy 0,96 hüvelykes kijelző, és a beállítógombon keresztül is beállíthatja annak teljesítményét 1 W-tól 40 W-ig. Nagyon kényelmes használni. Wismec R40 kompatibilis tekercsek: WV-M 0,3 ohmos tekercs / WV 1,20 oh tekercs / WV01 egyetlen 0,8 ohmos tekercs.

Tetszik neked ez a Wismec R80 és a Wismec R40? Gyere és vásárolj a Wismec hivatalos üzletéből: https://store.wismec.com/

További Wismec termékekért látogasson el ide:

wismec vape

Wismec Mods

Wismec Coils

Wismec Box Mods

 

0 Tovább

Wismec Reuleaux RX GEN3 GNOME készlettel

Az Wismec Reuleaux RX GEN3 a Reuleaux box mod harmadik generációs terméke. Magassága mindössze 11,3 cm, szélessége mindössze 4,8 cm, vastagsága mindössze 3,9 cm, súlya pedig csak 197 g. Az előző termékhez képest kisebb, könnyebb és kompaktabb.

Bár kicsi a teste, három 18650 akkumulátorral rendelkezik, a maximális kimenő teljesítmény pedig 300 W. Teste cinkötvözetből készül, amely nagyon tartós. A mod tetején található egy 510 menetes interfész, amely könnyen csatlakoztatható a Tank bármely struktúrájához.

Van egy 1,3 hüvelykes nagy képernyő a mod testén, amely világosan megjeleníti az aktuális vaping adatokat, beleértve az akkumulátor töltöttségét, az energiát, a hőmérsékletet, az ellenállást, a kimeneti módot, az áramot stb. Emellett számos könyvkiadási módot is támogat, beleértve a VW / TC-Ni / TC-Ti / TC-SS / TCR stb. 4

A Wismec Reuleaux RX GEN3-val együtt használt Wismec GNOME tartály 2 ml-es és 4 ml-es változatban kapható, amelyek egyedi ízt biztosítanak.

Ha kedveli a nagy teljesítményű elektronikus cigarettákat, ki akarja próbálni? További wismec eszköz:

Wismec Reuleaux RX GEN3 MOD
Wismec Mechanical Mods
Wismec Squonk Mod

0 Tovább

Wismec Reuleaux Tinker COLUMN véleményekkel

Használta az Wismec Reuleaux Tinker et? 3 18650 elemmel működik, és akár 300 W kimeneti energiát is képes biztosítani, ami elegendő a nagy energiát kedvelő felhasználók számára, hogy letegyék.

A Wismec Reuleaux Tinker magassága körülbelül 7,8 cm, szélessége körülbelül 5,6 cm, vastagsága pedig körülbelül 4,4 cm. A test teljes súlya körülbelül 203 g. A test fémből és bőrből áll. Nagyon kényelmes kézben tartani.

A Wismec Reuleaux Tinker 0,96 hüvelykes színes képernyővel rendelkezik, amely egyértelműen megjeleníti a vape adatokat, például az aktuális teljesítményt, ohmokat, feszültséget, az akkumulátor töltöttségi szintjét stb. És kezelése nagyon egyszerű, még a kezdők is gyorsan el tudják kezdeni.

Ez a mod többféle üzemmódot biztosít, beleértve a VW / TC-Ni / TC-Ti / TC-SS / TCR módot. Ezenkívül támogatja a 2A gyors töltést is.

A wismec COLUMN tartályt a Wismec Reuleaux Tinker-rel együtt használták. A tartály kiváló minőségű rozsdamentes acélszerkezetet alkalmaz, amely nagyon tartós. WL01 Single 0,15ohm tekercset használ, amely sok felhőt és nagyszerű ízt képes biztosítani.

Siessen és próbálja ki. Ha más wismec eszközök is érdekelnek, látogasson el ide:

Wismec Vape TC Mods
Wismec Vape Starter Mods

0 Tovább

wismecvape

blogavatar

wismec vape: https://store.wismec.com/

Utolsó kommentek