Használta az Wismec Reuleaux Tinker et? 3 18650 elemmel működik, és akár 300 W kimeneti energiát is képes biztosítani, ami elegendő a nagy energiát kedvelő felhasználók számára, hogy letegyék.

A Wismec Reuleaux Tinker magassága körülbelül 7,8 cm, szélessége körülbelül 5,6 cm, vastagsága pedig körülbelül 4,4 cm. A test teljes súlya körülbelül 203 g. A test fémből és bőrből áll. Nagyon kényelmes kézben tartani.

A Wismec Reuleaux Tinker 0,96 hüvelykes színes képernyővel rendelkezik, amely egyértelműen megjeleníti a vape adatokat, például az aktuális teljesítményt, ohmokat, feszültséget, az akkumulátor töltöttségi szintjét stb. És kezelése nagyon egyszerű, még a kezdők is gyorsan el tudják kezdeni.

Ez a mod többféle üzemmódot biztosít, beleértve a VW / TC-Ni / TC-Ti / TC-SS / TCR módot. Ezenkívül támogatja a 2A gyors töltést is.

A wismec COLUMN tartályt a Wismec Reuleaux Tinker-rel együtt használták. A tartály kiváló minőségű rozsdamentes acélszerkezetet alkalmaz, amely nagyon tartós. WL01 Single 0,15ohm tekercset használ, amely sok felhőt és nagyszerű ízt képes biztosítani.

Siessen és próbálja ki. Ha más wismec eszközök is érdekelnek, látogasson el ide:

Wismec Vape TC Mods
Wismec Vape Starter Mods